Vacature Teamleider productie
Vacature

Go-Tan is een stoer en professioneel georganiseerd familiebedrijf met een zeer dynamisch karakter. Het directie team, waarin 2 broers uit de familie Go, heeft ambitieuze doelstellingen. Eén daarvan is moreel leiderschap tonen binnen de Aziatische retail en foodservice categorieën. ‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de familie Go. Go-Tan is niet een ‘food brand’, het is een Foodloving Asian Family. Want Food is Love. Goede smaak staat altijd buiten kijf, compromisloos. We let the food do the talking. En dit mag iedereen weten!

Om ons operations team in Kesteren te versterken zijn wij op zoek naar een dynamische en gemotiveerde

Teamleider productie (fulltime, 40 uur)

 Als teamleider productie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de productie waarbij je ervoor zorgt dat de productie processen efficiënt en succesvol verlopen waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn gewaarborgd.

Je geeft leiding aan een team van lijnvoerders, operators en productiemedewerkers, circa 30 FTE. Tijdens afwezigheid van onze Manager Operations ben je het 1e aanspreekpunt voor dagelijkse productie gerelateerde zaken.

Over de functie

- Leading by example is jouw stijl van aansturen. Je bent enthousiast en gemotiveerd en vindt het leuk om als teamleider op de werkvloer te zijn en indien nodig mee te werken in de productie.

- Je stuurt het team op een dusdanige manier aan zodat zij worden gemotiveerd en gestimuleerd om de gehanteerde productieprocessen en voorschriften op een correcte wijze naleven.

- In de aansturing van het productieteam ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de weekplanning naar een efficiënte dagplanning per productielijn en analyseer je de dagelijkse OEE registraties en efficiency resultaten.

- Je ben pro-actief: je signaleert mogelijkheden tot verbetering en initieert en realiseert projecten met als doel structurele verbeteringen en optimale efficiency in de productie processen.

- Je bent resultaatgericht, je bijt je vast en zorgt ervoor dat zaken worden opgepakt, zonder daarbij het zorgvuldig meenemen van de betrokkenen uit het oog te verliezen.

Jouw profiel

- Een afgeronde HBO of MBO niveau 4 opleiding, gericht op levensmiddelentechniek (is een pré).

- Bij voorkeur opleiding/training op het gebied van continu verbeterprocessen (LEAN, Sixsigma, WCM).

- Ambitieus en je bent in staat om hoofd en bijzaken goed te onderscheiden.

- Minimaal 3 jaar relevante ervaring in het leidinggeven aan productieteams, bij voorkeur in de food processing industrie.

- Ervaring met diverse ERP systemen (n de voedingsmiddelen) is een pre.

- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Competenties

Vind jij het leuk om te werken in een dynamische omgeving waarbij je je steentje kunt bijdragen in verschillende productie uitdagingen?

Dan beschik je over tenminste de volgende competenties:

Resultaatgerichtheid – effectief leiderschap – plannen – flexibiliteit – communicatief – klantgericht.

Wat kun je van Go-Tan verwachten als je ons nieuwe familielid wordt?

Wij zijn een familiebedrijf dat betrokken is met al haar personeel. De lijnen zijn kort en je werkt in een hecht team en je bent nauw betrokken bij de productie. Wij bieden je een veelzijdige baan in een prettige familiaire en professionele werksfeer waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

 Wat hebben wij je nog meer te bieden?

- Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
- Dagelijks aanbod van verse producten in onze bedrijfskantine.
- Een aantrekkelijke pensioenregeling op basis van een premieovereenkomst.
- Een contract voor bepaalde tijd voor 12 maanden met daarna uitzicht op een vast dienstverband.
- Toekenning van 26 vakantiedagen per jaar.
- Een winstdelingsregeling die wordt toegekend bij winstgevendheid o.b.v. goed functioneren
- Een salaris van minimaal € 2.400,- en maximaal € 3.500,- per 4-weken periode.

 Spreekt de functie je aan, stuur dan je CV en uitgebreide motivatie in via het sollicitatie formulier.

 Voor verdere vragen kun je contact opnemen met: Floor Janssen, Janssen & Partners, info@janssenenpartners.nl, 0418-516680. Of met: Robbert Zijlmans, Manager Operations Go-Tan, 0488-487100.

 Een assessment kan deel uitmaken van de selectie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.